Notice: Undefined index: PAGE-TITLE in /home/sites/sdis.nl/subdomains/www/domeinnaam-verhuizen.php on line 23


Notice: Undefined index: PAGE-TITLE in /home/sites/sdis.nl/subdomains/www/domeinnaam-verhuizen.php on line 50

Hosting verhuizen moeilijk?

Niet bij SD Internet Solutions! Met ons verhuis stappenplan is je website zonder downtime en zonder verlies van data makkelijk om te zetten naar ons. Heb je vragen over de verhuis procedure? Je kunt ons altijd bereiken via acoountbeheer@sdis.nl voor al je vragen. Ons support team zit klaar om je vragen te beantwoorden.

1. Opzeggen bij je huidige provider

Het opzeggen van je huidige hostingpakket en domeinnaam bij je huidige provider. Veel hostingproviders hanteren een opzegtermijn van een tot drie maanden. Dit is verschillend per provider, maar van belang is dat je op tijd kenbaar maakt aan je huidige hostingprovider dat je voornemens bent om je domeinnaam naar SD Internet Solutions te verhuizen. Vraag een schriftelijke of digitale bevestiging van je opzegging voor je eigen administratie

2. Voorbereiding tot het verhuizen van je domeinnaam

Om je domeinnaam naar SD Internet Solutions te kunnen verhuizen dien je een aantal stappen te controleren en eventueel door je huidige hostingprovider aan te laten passen.

De volgende punten dien je te verifiëren alvorens je de verhuizing bij
SD Internet Solutions in gaat dienen:

1. Controleer of de domeinnaam op je eigen naam staat en of je e-mail adres nog recent is. Je kunt dit voor een .nl-domeinnaam doen op www.sidn.nl, voor een .be-domeinnaam op www.dns.be, voor een .eu-domeinnaam op www.eurid.eu en voor alle overige extensies via www.whois.sc.

2. Indien je e-mail adres of overige contact gegevens onjuist zijn, laat dit dan aanpassen door je huidige hostingprovider.
Verder zijn de volgende punten van belang:

3. Bij een .nl-domeinnaam dien je bij de vorige provider een verhuis code aan te vragen, een zogeheten token. De vorige provider kan deze verstrekken. Na het indienen van de verhuizing met de token, zal de verhuizing direct gestart worden.

4. Bij een .be en .eu domeinnaam ontvang je na het indienen van de verhuizing een e-mail welke je dient te bevestigen.

5. Bij .com en overige extensies dien je een verhuiscode (EPP code) op te vragen bij je vorige provider en dien je de verhuizing per e-mail te bevestigen.

3. Start de verhuizing

Na het doorlopen van bovenstaande stappen plaats je bij ons de bestelling, en wij zorgen er voor dat wij je domeinnaam verhuizing direct starten.

4. De laatste stap, het uploaden van je website

Direct na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons per e-mail je login gegevens en kun je aan de slag met het uploaden van je website.