Notice: Undefined index: PAGE-TITLE in /home/sites/sdis.nl/subdomains/www/seo.php on line 23

Het doel van SEO ...

Het doel van Zoekmachine Optimalisatie is dat u zo veel mogelijk relevante bezoekers op uw website krijgt via topposities in de regulieren zoekresultaten van een zoekmachine.

Bij de meeste websites komen 60 - 80% van de bezoekers via zoekmachines, het is dus heel belangrijk dat uw website ook goed scoort. SEO oftewel Search Engine Optimalisation wordt daarom steeds meer toegepast. Het optimaliseren van een website gebeurt op verschillende niveaus: inhoud, techniek en linkpopulariteit. Voor nieuwe sites is het een lange weg omdat deze nog geen pagerank hebben opgebouwd. (bij Google minimaal 1jaar)

Hoe gaan we te werk?

SD Internet Solutions verzorgt voor u de complete website optimalisatie. Dit omvat het formuleren en implementeren van de meest effectieve zoekwoorden per pagina. Daarnaast wordt uw website aangemeld bij de verschillende zoekmachines. Bovendien is het optimaal gebruiken van de techniek een pré voor hoge zoekmachine resultaten.

Na het optimaliseren van uw website voor de zoekmachines dient deze aangemeld te worden bij de diverse (inter)nationale zoekmachines. Bij de belangrijke zoekmachines en startpagina's die bij uw branche horen melden wij uw site handmatig aan.

Rol van portals

Naast zoekmachines worden ook veel portals gebruikt om informatie te vinden. Dit zijn pagina's met een bepaald thema, waar men vele links naar websites met het betreffende thema kan vinden. Bekende portals zijn o.a. www.startpagina.nl en bedrijven.pagina.nl. Aanmelding bij specifieke portals is essentieel voor goede resultaten bij zoekmachines (hogere pagerank).
SD Internet Solutions kan u adviseren welke portals voor uw organisatie het meest interessant zijn.

Uw site ook hoog genoteerd bij b.v. Google?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij laten u snel weten welke mogelijkheden er voor u zijn! Of stel hieronder uw vragen: