Notice: Undefined index: PAGE-TITLE in /home/sites/sdis.nl/subdomains/www/ssl_certificaten.php on line 23

SSL staat voor Secure Sockets Layer en is een protocol om informatieuitwisseling tussen server en client versleuteld te kunnen versturen. SSL wordt dan ook voornamelijk gebruikt bij online betalingen of wanneer gegevens of bestanden in hun originele vorm niet onderschept mogen worden. Deze gegevens worden versleuteld voordat het verstuurd wordt naar de andere partij. Een SSL Certificaat zorgt ervoor dat de website vertrouwen uitstraalt. Bezoekers van de website weten dat er veilig met hun persoonsgegevens wordt omgegaan en kwaadwillenden dit niet kunnen 'afluisteren'. Door het certificaat weten ze bovendien dat de gegevens alleen bij de eigenaar terecht zullen komen.

Websites die over een SSL-beveiliging beschikken zijn herkenbaar aan het gesloten slotje en de https:// in de adresbalk. Bij een EV-certificaat kleurt de adresbalk in de meeste browsers groen. Voor een SSL verbinding is een SSL Certificaat noodzakelijk. Een gebruiker kan aan de hand van een SSL Certificaat zien wie de eigenaar van de website is en wie het certificaat heeft uitgegeven.

SD Internet Solutions biedt u een uitgebreide selectie van certificaten, zowel domeinnaam gevalideerd (DV), organisatie gevalideerd (OV) als extended gevalideerd (EV). Klik op onderstaande links voor meer informatie en prijzen.