Notice: Undefined index: PAGE-TITLE in /home/sites/sdis.nl/subdomains/www/webapplicatie.php on line 23

Online mogelijkheden en toepassingen (webapplicatie)

De mogelijkheden op internet zijn legio – dagelijks worden er weer nieuwe toepassingen en applicaties ontwikkeld. Een van de grote voordelen van een webapplicatie is dat u overal ter wereld toegang heeft tot uw webapplicatie. U en uw werknemers kunnen dus altijd en overal de door u gewenste data bewerken.

Daar wij zelf continu bezig zijn met verbetering en innovatie staan wij u ook graag bij in de ontwikkeling van uitgebreide webapplicaties.

Voor makelaars

Met Autocraft bieden we makelaars in Nederland een uitstekend softwarepakket, in combinatie met een geïntegreerde website. Hiermee kunnen makelaars eenvoudig, hun site bijwerken en bied het de mogelijkheid om hun complete administratie van een client/woning in het systeem te verwerken. Alle gegevens staan centraal opgeslagen, dit bied weer mogelijkheden om in het hele proces van het verkopen van een woning gebruik te maken van de moderne technologiëen

Voor rijschool

Met Autocraft bieden we rijscholen in Nederland een uitstekend softwarepakket, (eventueel)in combinatie met een geïntegreerde website.